Parque da Maria nomeada para “Årets Danske Campingplads 2019”

“Marias campingplads nomineret til pris

Svendborg: Svendborg Sund Camping ved Vindeby på Tåsinge er nomineret til prisen som Årets Danske Campingplads 2019 ved Danish Camping Award. Prisen uddeles til Ferie for Alle i MCH Messecenter Herning på fredag.

Campingchef på Svendbord Sund Camping er Maria Da Silva. Siden 1999 har hun budt gæster velkommen på sin eksotiske oase med 158 pladser lige ned til Svendborgsund. – Jeg arbejder hele tiden efter at skabe en helt særlig og unik atmosfære og sætter en stor ære i at sikre vores gæster de bedste rammer for en uforglemmelig ferie. Jeg har kontrakt til 2024 og kan altså nå at holde mit 25 års jubilæum på campingpladsen, fortæller Maria Da Silva, som naturligvis er glad for nomineringen.De nominerede til Årets Danske Campingplads 2019 er indstillet af læserne af DK-Camps nyhedsbrev og DCU’s nyhedsbrev. Herefter stemmer en fagjury bestående af campingpladseksperter uafhængigt af hinanden.

I år er kategorien Årets Danske Campingplads ændret, således at der i år lægges vægt på den campingplads, der giver den bedste service.

Finalister til Danske Campingplads 2019 er: – Feddet Strand Camping – Svendborg Sund Camping – Hillerød Camping – Albertinelund Camping – Hvidbjerg Strand Feriepark”

https://www.ugeavisensvendborg.dk/ugeavisensvendborg/Marias-campingplads-nomineret-til-pris/artikel/384844?fbclid=IwAR14NzX_-f7EOzn91y9mKWlJHnk3-xsJuzDKnLIhLb1InkGXX1hut0s_dwM